Patata i ceba, amb pernil ibèric i ou trencat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem i netegem les patates i les tallem a rodanxes no massa fines . Després fem el mateix amb la ceba, tallada ben picada i ho tirem tot junt, amb una mica d'oli d'oliva a la paella. Mentre ho anem fent amb una mica de foc de viu, salpebrem tota la barreja i ho remenem bé. Un cop tinguem la patata ben cuita i la tinguem al punt de rosseig que hi vulguem, ja hi podem afegir els encenalls de pernil ibèric . Ho remenem una mica perquè el pernil es faci lo just i acte seguit ja hi podem esclafar els ous. Remenem l'ou perquè es barregi millor amb la patata i ceba i amb cosa de pocs segons veurem com tant la clara com el rovell queden cuits. Servim el plat de seguida perquè no es refredi.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se