Truc perquè no ens piquin els ulls al tallar la ceba
Talleu la ceba per dalt i per baix, per treure-hi la tija i les arrels. I submergiu-la en un bol amb aigua durant uns minuts.
Veureu com l'aigua agafa el color blanquinós del suc de la ceba.
Passats uns minuts traieu-la de l'aigua, i la deixeu assecar mínimament, i ja està llesta per a ser tallada, sense que ens plorin els ulls.
Truc de cuina: Truc perquè no ens piquin els ulls al tallar la ceba
El truc de cuina "Truc perquè no ens piquin els ulls al tallar la ceba" ha estat aportat a Receptes.cat per Josuè O'Donell.
Veure més trucs de Josuè O'Donell.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
La diferència de grafia de les denominacions salbitxada i salvitxada s'explica per la duplicitat normativa bitxo-vitxo, que...
Quina salsa?
Quina mena de cassola recomanes Moisés? Cassola de terrissa?
Quina presència més espectacular Jaume.
El problema Beppa és que se't trencarien. El que els permet conservar la forma és la pell.