Maluns

Categoria:
Típica de: Suïssa → Cantó dels Grisons
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cullerades de mantega
  • 1 kg de patates (cuites, el dia anterior)
  • 400 grams de farina
  • 1 culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Les patates s'han de cuinar, amb pell, un o dos dies abans.
Pela les patates, ratlla-les i barreja bé amb la farina i la sal.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent i agrega la barreja de patata.
Fregeix a foc lent tot remenant fins que es formin glòbuls petits.

Notes

Especialitat del Cantó dels Grisons


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: