Guatlles a la vinagreta

Ingredients

  • 4 guatlles
  • 1 bossa de cebes petites (d'aquelles que en diuen de "platillo")
  • 2 o 3 tomàquets
  • 2 fulles de llaurer
  • Sal
  • Pebre negre en pols i en gra
  • Oli
  • Vinagre
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Quan compreu les guatlles, demaneu que us les parteixin per la meitat.
Un cop les tingueu ben netes, les salpebreu i les poseu en una cassola on previament hi haureu posat 1/2 got d'oli.
Poseu els tomàquets sencers fent-hi una creueta amb el ganivet a la part de dalt.
Incorporeu 3 o 4 cebes (depèn de com siguin de grosses). Si cal les partiu pel mig.
Finalment hi poseu les 2 fulles de llaurer i unes boletes de pebre negre.
Ara s'ha de cobrir amb aigua i afegir 1/2 got de vinagre.
Tot seguit es posa al foc (en principi fort i quan comenci a bullir l'abaixeu una mica). Ha de coure entre tres quarts i una hora.

1h

Notes

De la mateixa manera, es poden fer picantons tallats a quarts o també pollastre tallat a vuitens.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: