Recuperar contrasenya
Donar-se d'alta
Les meves receptes
Afegir recepta
Desades a favorites
Configuració
El meu blog
Sortir
× Tancar
Receptes.cat
La xarxa social de cuina en català
Inici
Cerca
Trucs
Fòrum
Ajuda
Entrar
Registra't
Recuperar contrasenya
Amanides i entrants
Sopes i cremes
Arrossos i pasta
Llegums i verdures
Carns
Peixos i mariscos
Ous i làctics
Postres i dolços
Salses
Begudes
Altres
Últimes receptes
Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional
Formatge ricotta al forn
Llenties amb verdures
Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades
Arròs mar i muntanya amb peus de porc, sípia i cloïsses
Bacallà al pil-pil fàcil de lligar
Estofat de coliflor amb botifarra
Mar i muntanya d'espaguetis negres (en italià spaghetti nero di sepia) amb sípia i botifarra crua
Llom amb préssec
Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos
Quim Lleonart segueix a 140 xefs
MRosa Casanovas
Bruguers Sanou
Marcel Puig Reixach
M'agrada cuinar per que altras disfrutin
Wifred Llenas Espriu
Alícia Ribot i Sabaté
M´agrada cuinar, però sobretot fer pastissos, postres i treballar la xocolata.
Pilar Carrión Escribano
M'encanta la cuina i és un plaer compartir-la amb tots vosaltres
Joan Bassols Dorca
Berta Vidal Navarra
Montserrat Aragó Vidal
Diari Gran del Sobiranisme
|< Primer
<< Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Següent >>
Últim >|
Quim Lleonart
Soc un xef de cuina jubilat de 79 anys, que vol posar la seva experiència en els fogons, a l'abast de tothom, mitjançant aquesta web.
Últimes receptes
Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades
Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos
Tripes i peus de xai amb samfaina
Crema de carbassa amb turmes de xai, i crostons de pa fregit
Espigalls saltats amb cansalada
Arròs a la milanesa
Moniatos cuits al forn
Llet merengada
Sopes de farigola, amb ous batuts
Salsa de llimona amb tàperes
Veure totes les receptes