Cassola de carn picada i xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus (200 graus amb convecció).
Pela les cebes, i talla a daus.
Pela l'all, i prem.
Barreja les cebes i l'all amb la carn picada, assaona amb sal i pebre i pasta, fins que estigui tot, ben barrejat.
Salta la carn picada en una paella amb mantega.
Agrega la cansalada tallada a daus, segueix fregint i ruixa amb el vi, i remena, amb l'extracte de tomàquet.
Condimenta amb la sal, el pebre, i el comí.
Afegeix la meitat de la carn picada, en una font de forn greixada. Escampa una mica de formatge pel damunt i a sobre col·loca la xucrut.
Posa la resta de carn picada per sobre, mulla amb el brou i escampa-hi el formatge.
Distribueix unes quantes nous de mantega per tota la superfície, enforna en el forn preescalfat a 220 graus, i cou durant uns 25 minuts.
Serveix amb patates rostides i adorna amb cibulet o julivert picat fi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se