Cassola de carn picada i xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de carn picada (mixta)
  • 50 grams de cansalada
  • 2 cebes
  • 1 gra d'all
  • 4 cullerades de vi blanc
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet
  • Una mica de mantega
  • Una mica de comí
  • 500 grams de xucrut
  • 150 grams de formatge ratllat
  • Mantega
  • Una mica de sal i pebre
  • 2 dl de brou instantani

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus (200 graus amb convecció).
Pela les cebes, i talla a daus.
Pela l'all, i prem.
Barreja les cebes i l'all amb la carn picada, assaona amb sal i pebre i pasta, fins que estigui tot, ben barrejat.
Salta la carn picada en una paella amb mantega.
Agrega la cansalada tallada a daus, segueix fregint i ruixa amb el vi, i remena, amb l'extracte de tomàquet.
Condimenta amb la sal, el pebre, i el comí.
Afegeix la meitat de la carn picada, en una font de forn greixada. Escampa una mica de formatge pel damunt i a sobre col·loca la xucrut.
Posa la resta de carn picada per sobre, mulla amb el brou i escampa-hi el formatge.
Distribueix unes quantes nous de mantega per tota la superfície, enforna en el forn preescalfat a 220 graus, i cou durant uns 25 minuts.
Serveix amb patates rostides i adorna amb cibulet o julivert picat fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: