Cassola de carn picada i xucrut
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de carn picada (mixta)
- 50 grams de cansalada
- 2 cebes
- 1 gra d'all
- 4 cullerades de vi blanc
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- Una mica de mantega
- Una mica de comí
- 500 grams de xucrut
- 150 grams de formatge ratllat
- Mantega
- Una mica de sal i pebre
- 2 dl de brou instantani
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 220 graus (200 graus amb convecció).
Pela les cebes, i talla a daus.
Pela l'all, i prem.
Barreja les cebes i l'all amb la carn picada, assaona amb sal i pebre i pasta, fins que estigui tot, ben barrejat.
Salta la carn picada en una paella amb mantega.
Agrega la cansalada tallada a daus, segueix fregint i ruixa amb el vi, i remena, amb l'extracte de tomàquet.
Condimenta amb la sal, el pebre, i el comí.
Afegeix la meitat de la carn picada, en una font de forn greixada. Escampa una mica de formatge pel damunt i a sobre col·loca la xucrut.
Posa la resta de carn picada per sobre, mulla amb el brou i escampa-hi el formatge.
Distribueix unes quantes nous de mantega per tota la superfície, enforna en el forn preescalfat a 220 graus, i cou durant uns 25 minuts.
Serveix amb patates rostides i adorna amb cibulet o julivert picat fi.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1201 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.