Galetes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Un got d'anís sec, dos gots d'oli verge, un got sucre i un kg de farina. El got es la mesura.
Esposa l'oli el sucre i l'anís tot en un vol i es remena tot i quan esta tot ven remenat se li va posant poc apoc la farina que entri a la pasta,i quan tot estigui tot ven remenat i la pasta no se apegi a las mans es pusara damunt del mabre i es traballara un bona estona,i llavores es deix reposar un parell de hores dintre de un vol tapat amb un drap per donarli calento.
S'agafen trossos de pasta i es possen damunt del mabre i amb el curro se aplanent que la pasta tingui un guis de dos cm amb un got o si teniu motlles o pode ferles de moltes maneres les posem al for a 180 graus que es coguin per dalt i vaig quan agafin color amb una espatula es posen amb un plat amb sucre i estan per menjar.

2h 40min

Notes

Recepta de meva mare la MODESTA MONFORT


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se