Galetes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Anís sec
- Oli d'oliva verge
- Sucre
- Farina
Elaboració
Un got d'anís sec, dos gots d'oli verge, un got sucre i un kg de farina. El got es la mesura.
Esposa l'oli el sucre i l'anís tot en un vol i es remena tot i quan esta tot ven remenat se li va posant poc apoc la farina que entri a la pasta,i quan tot estigui tot ven remenat i la pasta no se apegi a las mans es pusara damunt del mabre i es traballara un bona estona,i llavores es deix reposar un parell de hores dintre de un vol tapat amb un drap per donarli calento.
S'agafen trossos de pasta i es possen damunt del mabre i amb el curro se aplanent que la pasta tingui un guis de dos cm amb un got o si teniu motlles o pode ferles de moltes maneres les posem al for a 180 graus que es coguin per dalt i vaig quan agafin color amb una espatula es posen amb un plat amb sucre i estan per menjar.
2h 40min
Notes
Recepta de meva mare la MODESTA MONFORT
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.