Lasanya amb xucrut

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix la ceba i l'all en oli.
Afegeix la carn picada, salta i assaona al gust.
Agrega el tomàquet picat i la xucrut, i cou a foc lent durant uns minuts.
Per a la salsa beixamel fon la mantega.
Afegeix la farina, i salteja un moment.
Agrega la crema i bull a foc suau mentre l'agites, durant 10 minuts, barreja el formatge i assaona amb les espècies.
Greixa bé la safata, per la lasanya, amb mantega i col·loca al fons fulles de lasanya.
Distribueix 1/3 de la massa de carn picada i xucrut preparada sobre la pasta, posa pel damunt salsa de beixamel i segueix sobreposant capes amb fulles de pasta i massa de carn picada amb xucrut, finalment posa l'última capa amb salsa beixamel i escampa per sobre el formatge ratllat.
Cobreix la safata amb paper d'alumini.
Col·loca la safata a la part baixa del forn preescalfat a 220 graus, i cou durant aproximadament uns 40 minuts, elimina el paper d'alumini, passats 20 minuts, i gratina fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se