Lasanya amb xucrut

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una safata d'aproximadament 32 x 22 cm
  • 400 grams de carn picada
  • 1 ceba picada
  • 2 grans d'all, picats.
  • Oli per fregir
  • 500 grams de xucrut cuita, esbandida i escorreguda
  • 1 llauna de tomàquets picats
  • Sal, pebre,
  • Herbes aromàtiques italianes
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • 2 dl de llet
  • 2 dl de crema
  • Sal, pebre i nou moscada
  • 250 grams de fulls de lasanya
  • 100 grams de formatge Sbrinz o Gruyère ratllat.

4 racions

Elaboració

Fregeix la ceba i l'all en oli.
Afegeix la carn picada, salta i assaona al gust.
Agrega el tomàquet picat i la xucrut, i cou a foc lent durant uns minuts.
Per a la salsa beixamel fon la mantega.
Afegeix la farina, i salteja un moment.
Agrega la crema i bull a foc suau mentre l'agites, durant 10 minuts, barreja el formatge i assaona amb les espècies.
Greixa bé la safata, per la lasanya, amb mantega i col·loca al fons fulles de lasanya.
Distribueix 1/3 de la massa de carn picada i xucrut preparada sobre la pasta, posa pel damunt salsa de beixamel i segueix sobreposant capes amb fulles de pasta i massa de carn picada amb xucrut, finalment posa l'última capa amb salsa beixamel i escampa per sobre el formatge ratllat.
Cobreix la safata amb paper d'alumini.
Col·loca la safata a la part baixa del forn preescalfat a 220 graus, i cou durant aproximadament uns 40 minuts, elimina el paper d'alumini, passats 20 minuts, i gratina fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: