Rotllos d'ou i alvocat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Massa:

Formes:

4 racions

Elaboració

Massa:

Barreja els ous i tots els ingredients fins i tot amb el pebre.

Formes:

Estén sobre les piadinas, la barreja anteriorment preparada i enrotlla que quedin ben apretadets.
Escalfa una mica d'oli en una paella antiadherent i fregeix els rotllos per tots els costats durant 3 minuts aproximadament.
Separa i talla a rodanxes.

Notes

La piadina o piada és un pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià, típic de les províncies de l'Emília-Romanya (Forlì-Cesena, Ravenna i Rímini).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se