Patates al forn cruixents

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 190 graus i talla les patates el més finament possible, amb ajuda d'una mandolina.
Fon la mantega i després afegeix-li les 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
Pinta amb la mantega i l'oli, la base de la font apta per al forn on aniran les patates.
Col·loca col·locant-les com la foto.
Quan les tinguis, s'empolvora sal grossa per sobre de totes les patates.
Després afegeix el pebre vermell mòlt.
Talla les cebes i col·loca a la font, aprofitant buits entre les patates.
Amb l'oli i la mantega sobrant pinta tota la superfície de la Font.
Enforna durant 75 minuts i després afegeix la farigola.
Després deixa durant 35 minuts més o fins que estiguin daurades i cruixents


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se