Patates al forn cruixents

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates pelades i rentades
  • 3 cullerades de mantega sense sal, fosa
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 4 cebes, tallades longitudinalment en llesques gruixudes
  • Sal grossa
  • 1/2 o 1 culleradeta de pebre vermell mòlt (opcional)
  • 8 branquetes de farigola fresca

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 190 graus i talla les patates el més finament possible, amb ajuda d'una mandolina.
Fon la mantega i després afegeix-li les 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
Pinta amb la mantega i l'oli, la base de la font apta per al forn on aniran les patates.
Col·loca col·locant-les com la foto.
Quan les tinguis, s'empolvora sal grossa per sobre de totes les patates.
Després afegeix el pebre vermell mòlt.
Talla les cebes i col·loca a la font, aprofitant buits entre les patates.
Amb l'oli i la mantega sobrant pinta tota la superfície de la Font.
Enforna durant 75 minuts i després afegeix la farigola.
Després deixa durant 35 minuts més o fins que estiguin daurades i cruixents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: