Espaguetis amb all, oli, escamarlans i musclos

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament 3 alls i el bitxo.
Talla el gra d'all restant a rodanxes fines.
Pica el julivert ben fi.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca en un recipient.
Fregeix breument el peperoncino i l'all, en una mica d'oli.
Assaona amb sal.
Salteja, en una paella antiadherent, les rodanxes d'all en una mica d'oli.
Afegeix els escamarlans, i fregeix per les dues parts uns 5 minuts. Després de 2 minuts, afegeix les vieires, i acaba de fregir tot junt.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja del peperoncino l'all i el julivert als espaguetis i assaona amb sal i pebre.
Decora sobre els espaguetis les vieires, els escamarlans i una rodanxa de llimona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se