Espaguetis amb all, oli, escamarlans i musclos

Ingredients

  • 4 grans d'all
  • 1 peperoncino
  • 1 manat de julivert
  • 500 grams d'espagueti
  • Sal
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 escamarlans , talla la closca per la part del ventre
  • 8 vieires
  • Pebre
  • 1 llimona

4 racions

Elaboració

Pica finament 3 alls i el bitxo.
Talla el gra d'all restant a rodanxes fines.
Pica el julivert ben fi.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca en un recipient.
Fregeix breument el peperoncino i l'all, en una mica d'oli.
Assaona amb sal.
Salteja, en una paella antiadherent, les rodanxes d'all en una mica d'oli.
Afegeix els escamarlans, i fregeix per les dues parts uns 5 minuts. Després de 2 minuts, afegeix les vieires, i acaba de fregir tot junt.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja del peperoncino l'all i el julivert als espaguetis i assaona amb sal i pebre.
Decora sobre els espaguetis les vieires, els escamarlans i una rodanxa de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2109 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: