Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem les fulles de col i les tallem a trossos mitjans. Tallem la ceba a grills.
En una olla gran, hi posem aigua i sal. Quan l'aigua bull, hi posem les fulles de col i la ceba.
Deixem coure uns 15 minuts. Passat aquest temps, hi afegim el pèsols.
Deixem coure tot junt, uns 5 minuts més.
Ho escorrem, i hi tirem aigua freda per aturar la cocció.
Ho posem en un bol amb el bonítol esmicolat per sobre. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i per sobre pebre vermell de la Vera . Per servir, es remena tot.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se