Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 g de fulles de col arrissada
- 1 Ceba
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- 1 Pot de pèsols cuits extrafins casolans (uns 250 g escorreguts)
- 1 Llauna de bonítol amb oli d'oliva
- Pebre vermell dolç de la Vera
2 racions
Elaboració
Netegem les fulles de col i les tallem a trossos mitjans. Tallem la ceba a grills.
En una olla gran, hi posem aigua i sal. Quan l'aigua bull, hi posem les fulles de col i la ceba.
Deixem coure uns 15 minuts. Passat aquest temps, hi afegim el pèsols.
Deixem coure tot junt, uns 5 minuts més.
Ho escorrem, i hi tirem aigua freda per aturar la cocció.
Ho posem en un bol amb el bonítol esmicolat per sobre. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i per sobre pebre vermell de la Vera . Per servir, es remena tot.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.