Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de fulles de col arrissada
  • 1 Ceba
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 1 Pot de pèsols cuits extrafins casolans (uns 250 g escorreguts)
  • 1 Llauna de bonítol amb oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç de la Vera

2 racions

Elaboració

Netegem les fulles de col i les tallem a trossos mitjans. Tallem la ceba a grills.
En una olla gran, hi posem aigua i sal. Quan l'aigua bull, hi posem les fulles de col i la ceba.
Deixem coure uns 15 minuts. Passat aquest temps, hi afegim el pèsols.
Deixem coure tot junt, uns 5 minuts més.
Ho escorrem, i hi tirem aigua freda per aturar la cocció.
Ho posem en un bol amb el bonítol esmicolat per sobre. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i per sobre pebre vermell de la Vera . Per servir, es remena tot.

35min


Recepta de cuina de Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç

La col arrissada amb la ceba comença a bullir.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç

Hi incorporem els pèsols.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç

Ho escorrem bé.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç

El plat acabat amb el bonítol de llauna i el pebre vermell dolç.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!