Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Salem, enfarinem i fregim el bacallà, en una paella amb oli d’oliva, uns 10 minuts. El reservem.
Fem una emulsió d’all i julivert.
En un morter piquem els alls, el julivert ben petit i hi afegim una mica d’oli d’oliva i sal. Ho remenem bé.
Si volem l’emulsió molt fina, la passem pel colador xinès. La reservem.
En una cassola de fang, hi posem el bacallà amb les mongetes seques i un bitxo vermell petit.
Cobrim la cassola amb el brou de bullir les mongetes.
Deixeu que bulli tot junt a foc suau, uns 5 minuts.
Comprovem el punt de sal.
A l’últim moment hi tirem per sobre l’emulsió d’all i julivert i ho deixem coure 1 minut més. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se