Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert

Ingredients

  • 450 g de Bacallà dessalat
  • 300 g de Mongetes seques comprades cuites i que ens donin brou de bullir-les (mig litre més o menys)
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 2 Dents d’all
  • Julivert
  • Brou de bullir les mongetes
  • 1 Bitxo vermell petit

3 racions

Elaboració

Salem, enfarinem i fregim el bacallà, en una paella amb oli d’oliva, uns 10 minuts. El reservem.
Fem una emulsió d’all i julivert.
En un morter piquem els alls, el julivert ben petit i hi afegim una mica d’oli d’oliva i sal. Ho remenem bé.
Si volem l’emulsió molt fina, la passem pel colador xinès. La reservem.
En una cassola de fang, hi posem el bacallà amb les mongetes seques i un bitxo vermell petit.
Cobrim la cassola amb el brou de bullir les mongetes.
Deixeu que bulli tot junt a foc suau, uns 5 minuts.
Comprovem el punt de sal.
A l’últim moment hi tirem per sobre l’emulsió d’all i julivert i ho deixem coure 1 minut més. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert
Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert
Detall del plat tot barrejat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: