Cappuccino de prunes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posar les prunes, el suc de poma, la ratlladura i el suc de llimona, i el sucre gelatinitzant en un cassó i portar a ebullició.
Tapa i cou a foc lent durant 10 a 15 minuts, tritura fins a obtenir un puré, i deixa refredar.
Col·loca en els gots, el puré de prunes, tapa i posa 2 a 3 hores a la nevera.
Barreja bé el mascarpone amb el sucre, el sucre de vainilla i la vainilla fins que quedi ben suau.
Bat la crema a punt de neu, i incorpora al damunt del puré de prunes, empolvora per sobre amb pols de cacau o canyella.
Serveix immediatament.
El puré de prunes, es pot preparar amb 1 dia d'antelació.
Tapa i guarda a la nevera.
Es pot coure amb les prunes, una peca de canyella i retira-la abans de triturar, per fer el puré.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se