Cappuccino de prunes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 gots d'un contingut de 2 dl
- 800 grams de prunes, sense os, tallades a quarts
- ½ dl de suc de poma
- ½ llimona, la ratlladura i 1 cullerada de suc
- 90 grams de sucre gelatinitzant
- 150 grams de mascarpone
- 1 cullerada de sucre
- ½ culleradeta de vainilla
- El marc rascat de ½ beina de vainilla
- 2 dl de nata líquida, que ha estat 20 minuts al congelador
- Pols de cacau o canyella per empolvorar.
6 racions
Elaboració
Posar les prunes, el suc de poma, la ratlladura i el suc de llimona, i el sucre gelatinitzant en un cassó i portar a ebullició.
Tapa i cou a foc lent durant 10 a 15 minuts, tritura fins a obtenir un puré, i deixa refredar.
Col·loca en els gots, el puré de prunes, tapa i posa 2 a 3 hores a la nevera.
Barreja bé el mascarpone amb el sucre, el sucre de vainilla i la vainilla fins que quedi ben suau.
Bat la crema a punt de neu, i incorpora al damunt del puré de prunes, empolvora per sobre amb pols de cacau o canyella.
Serveix immediatament.
El puré de prunes, es pot preparar amb 1 dia d'antelació.
Tapa i guarda a la nevera.
Es pot coure amb les prunes, una peca de canyella i retira-la abans de triturar, per fer el puré.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.