Pesto de pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Cuina els pèsols fins que estiguin al dente, en aigua amb sal.
Refreda amb aigua freda i escórrer bé.
Ratlla el formatge parmesà.
Pica els pèsols, l'all i la menta, no massa fi.
Barreja amb el formatge parmesà i l'oli.
Assaona amb sal i pebre.
Torra els pinyons en una paella sense greix i barreja, sense triturar, amb el pesto preparat.

Notes

Jo cuino els pèsols amb una punta de ganivet de bicarbonat, a fi que quedin d'un color verd ben brillant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se