Bacallà fresc guisat al forn amb fumet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem en una safata de forn un raig d’oli, un raig de vi blanc i fumet.
Al damunt, hi posem els tomàquets partits per la meitat, i la ceba tallada a grills.
Ho salpebrem i hi posem llavors de comí.
Ho posem al forn a 180-200 graus, si pot ser amb l’escalfor a sota i amb ventilador, durant uns 20 minuts.
Passats uns 10 minuts, mirem si hi hem d’afegir més fumet I procedim en funció.
Ja es pot servir el plat: bacallà, tomàquets, ceba i un tros de llimona, amb el suc que ha deixat al fer-lo.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se