Bacallà fresc guisat al forn amb fumet
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1/2 Bacallà fresc d’uns 500 g que a la peixateria ens netegen d’espines
- 4 Tomàquets madurs petits
- 1 Ceba mitjana
- 1/2 Litre de fumet casolà
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Llavors de comí
- 1 Gotet de vi blanc sec
- 1 Llimona
2 racions
Elaboració
Posem en una safata de forn un raig d’oli, un raig de vi blanc i fumet.
Al damunt, hi posem els tomàquets partits per la meitat, i la ceba tallada a grills.
Ho salpebrem i hi posem llavors de comí.
Ho posem al forn a 180-200 graus, si pot ser amb l’escalfor a sota i amb ventilador, durant uns 20 minuts.
Passats uns 10 minuts, mirem si hi hem d’afegir més fumet I procedim en funció.
Ja es pot servir el plat: bacallà, tomàquets, ceba i un tros de llimona, amb el suc que ha deixat al fer-lo.
30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4433 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies