Got exòtic

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gelea:

Crema:

Broqueta de fruita:

4 racions

Elaboració

Gelea:

Bull en un cassó, el suc de taronja i fruita maracujà i el suc de llimona, i deixa reduí fins que restin aproximadament uns 4 dl.
Deixa 3 dl i 1/2, en el cassò, i reserva la resta en un bol tapat, perquè es refredi.
Agrega l'agar-agar dissolt en el líquid al cassó, i tot remenant, porta a ebullició a foc lent, al voltant de 2 minuts.
Afegeix la polpa de maracujà, i barreja bé.
Aboca la gelea en els gots i col·loca a la nevera.
Refrigera fins que la gelea estigui ferma.

Crema:

Agrega el mató i el sucre en pols al suc de taronja i fruita maracujà reservat i barreja bé.
Amb una espàtula de goma, barreja de forma envoltant la nata batuda a la barreja anterior reservada, distribueix sobre la gelea dels gots, cobreix i refrigera durant uns 30 minuts.

Broqueta de fruita:

Punxa un cumquat en un pinxo de fusta.
Escampa els pistatxos en els gots, i decora cada got amb un amb una broqueta de cumquat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se