Got exòtic

Ingredients

Gelea:

  • 5 dl de suc de taronja i fruita maracujà
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 2 peses de maracujà (aproximadament 180 g), solament la polpa
  • ¼ de culleradeta d'agar-agar, dissolt en ½ cullerada d'aigua.

Crema:

  • 150 grams de mató
  • 3 cullerades de sucre de llustre
  • 1 dl i 1/2 de crema, batuda.

Broqueta de fruita:

  • 4 cumquats
  • 4 broquetes de fusta
  • 1 cullerada de pistatxos sense sal.

4 racions

Elaboració

Gelea:

Bull en un cassó, el suc de taronja i fruita maracujà i el suc de llimona, i deixa reduí fins que restin aproximadament uns 4 dl.
Deixa 3 dl i 1/2, en el cassò, i reserva la resta en un bol tapat, perquè es refredi.
Agrega l'agar-agar dissolt en el líquid al cassó, i tot remenant, porta a ebullició a foc lent, al voltant de 2 minuts.
Afegeix la polpa de maracujà, i barreja bé.
Aboca la gelea en els gots i col·loca a la nevera.
Refrigera fins que la gelea estigui ferma.

Crema:

Agrega el mató i el sucre en pols al suc de taronja i fruita maracujà reservat i barreja bé.
Amb una espàtula de goma, barreja de forma envoltant la nata batuda a la barreja anterior reservada, distribueix sobre la gelea dels gots, cobreix i refrigera durant uns 30 minuts.

Broqueta de fruita:

Punxa un cumquat en un pinxo de fusta.
Escampa els pistatxos en els gots, i decora cada got amb un amb una broqueta de cumquat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: