Rotllos de carn mòlta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la carn picada en un bol.
Pica finament la ceba, i les herbes, agrega a la carn junt amb l'ou i condimenta al gust.
Pasta fins que els ingredients quedin ben barrejats i formin una massa compacta que no s'enganxi a les mans.
Reparteix la massa en 8 porcions, forma amb cadascuna un rotllo llarg d'aproximadament 10 cm.
Embolica els rotllos de carn amb 2 rostes de cansalada.
Escalfa la mantega en una paella.
Col·loca els rotllos a la paella amb la part que tanca, de cap per avall i fregeix per tots els costats durant uns 5 minuts.
Retira i reserva.
Amb paper de cuina absorbeix la grassa de la paella, i desglaça el fons caramel·litzat amb el brou, agrega el puré de tomàquet i de nou els rotllos reservats, porta a ebullició, abaixa el foc, tapa i cuina al voltant de 30 minuts.
Afegeix la crema i assaona al gust.
Serveix com acompanyament patates rostides o tallarines


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se