Coca de verdures amb arengada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al farciment:

Per a la massa:

2 racions

Elaboració

En un bol, hi posem el got d'oli, de cervesa, la mica de sal i hi tirem farina fins que veiem que té la textura correcta.
Ha de desenganxar-se de les mans però no ha d'estar molt dura, ha d'estar bastant emmotllable.
Deixem macerar la massa mentre preparem el farciment.
Tallem la verdura el més petit posible i la salpebrem.
Un cop tenim la verdura tallada. Tallem les arengades a trossets petits.
Aboquem la massa en un motlle rectangular.
Repartim la massa bé perquè no quedi en alguns racons una massa més gruixuda que una altra i amb una forquilla punxem la massa per evitar que durant la cocció ens pugi.
Omplim la massa amb les bledes, l'allet picat i la ceba tendra.
A sobre d'ella, hi posem els trossets d'arengada (segons al gust) i rodanxes de tomàquet.
Preescalfem el forn a 180 graus. Deixem coure durant 30 minuts més o menys.
Treiem la coca, la deixem temperar i llestos per degustar-la.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se