Coca de verdures amb arengada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per al farciment:

  • 1 Manat de bledes
  • 1 Manat de ceba tendra
  • 1 Manat de julivert
  • 1 o 2 Tomàquets grans
  • 2 Arengades seques salades
  • All, pebre, sal i oli

Per a la massa:

  • 1 Got d'oli d'oliva suau
  • 1 Got (el mateix que hem emprat per mesurar l'oli), de cervesa (això, fa que no es necessiti llevat)
  • Farina
  • 1 Mica de sal

2 racions

Elaboració

En un bol, hi posem el got d'oli, de cervesa, la mica de sal i hi tirem farina fins que veiem que té la textura correcta.
Ha de desenganxar-se de les mans però no ha d'estar molt dura, ha d'estar bastant emmotllable.
Deixem macerar la massa mentre preparem el farciment.
Tallem la verdura el més petit posible i la salpebrem.
Un cop tenim la verdura tallada. Tallem les arengades a trossets petits.
Aboquem la massa en un motlle rectangular.
Repartim la massa bé perquè no quedi en alguns racons una massa més gruixuda que una altra i amb una forquilla punxem la massa per evitar que durant la cocció ens pugi.
Omplim la massa amb les bledes, l'allet picat i la ceba tendra.
A sobre d'ella, hi posem els trossets d'arengada (segons al gust) i rodanxes de tomàquet.
Preescalfem el forn a 180 graus. Deixem coure durant 30 minuts més o menys.
Treiem la coca, la deixem temperar i llestos per degustar-la.

45min


Recepta de cuina de Coca de verdures amb arengada

Coca de verdures amb arengada.

Recepta de cuina de Coca de verdures amb arengada

Coca de verdures amb arengada en el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3690 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: