Macarrons muntanyencs amb puré de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cebes:

Patates:

Puré de poma:

4 racions

Elaboració

Cebes:

Talla les cebes en cèrcols fins.
Escampa farina per sobre i barreja bé.
Escalfa l'oli en una paella.
Sofregeix la ceba a foc mitjà durant uns 10 minuts, o fins que estiguin cruixents.
Retira, escorre, col·loca sobre paper de cuina, i reserva.

Patates:

Talla les patates a daus grans.
Cuina en abundant aigua amb sal durant 5 minuts, agrega els macarrons, i continua la cocció durant 8 a 10 minuts, fins que estiguin al dente.
Retira i escórrer bé.
Torna a la paella.
Ratlla finament el formatge, barreja amb la crema i agrega a la pasta, tapa, apaga el foc i deixa reposar uns 3 minuts, fins que es fongui el formatge.
Condimenta amb el pebre i escampa pel damunt la ceba reservada.

Puré de poma:

Talla les pomes a quarts sense pelar i retira el nucli.
Cobreix les pomes amb aigua i suc de llimona, i cou fins que estiguin tendres.
Fes un puré amb una batedora de mà i deixa refredar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se