Macarrons muntanyencs amb puré de poma
Ingredients
Cebes:
- 2 cebes grans
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades d'oli
Patates:
- 400 grams de patates ceroses
- Sal
- 400 grams de macarrons
- 180 grams de formatge dels Alps, per exemple Bündner Bergkäse
- 2,5 dl de nata líquida
- Pebre.
Puré de poma:
- 500 grams de pomes àcides
- ½ dl d'aigua
- 2 cullerades de suc de llimona
4 racions
Elaboració
Cebes:
Talla les cebes en cèrcols fins.
Escampa farina per sobre i barreja bé.
Escalfa l'oli en una paella.
Sofregeix la ceba a foc mitjà durant uns 10 minuts, o fins que estiguin cruixents.
Retira, escorre, col·loca sobre paper de cuina, i reserva.
Patates:
Talla les patates a daus grans.
Cuina en abundant aigua amb sal durant 5 minuts, agrega els macarrons, i continua la cocció durant 8 a 10 minuts, fins que estiguin al dente.
Retira i escórrer bé.
Torna a la paella.
Ratlla finament el formatge, barreja amb la crema i agrega a la pasta, tapa, apaga el foc i deixa reposar uns 3 minuts, fins que es fongui el formatge.
Condimenta amb el pebre i escampa pel damunt la ceba reservada.
Puré de poma:
Talla les pomes a quarts sense pelar i retira el nucli.
Cobreix les pomes amb aigua i suc de llimona, i cou fins que estiguin tendres.
Fes un puré amb una batedora de mà i deixa refredar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1662 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.