Macarrons muntanyencs amb puré de poma

Ingredients

Cebes:

  • 2 cebes grans
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades d'oli

Patates:

  • 400 grams de patates ceroses
  • Sal
  • 400 grams de macarrons
  • 180 grams de formatge dels Alps, per exemple Bündner Bergkäse
  • 2,5 dl de nata líquida
  • Pebre.

Puré de poma:

  • 500 grams de pomes àcides
  • ½ dl d'aigua
  • 2 cullerades de suc de llimona

4 racions

Elaboració

Cebes:

Talla les cebes en cèrcols fins.
Escampa farina per sobre i barreja bé.
Escalfa l'oli en una paella.
Sofregeix la ceba a foc mitjà durant uns 10 minuts, o fins que estiguin cruixents.
Retira, escorre, col·loca sobre paper de cuina, i reserva.

Patates:

Talla les patates a daus grans.
Cuina en abundant aigua amb sal durant 5 minuts, agrega els macarrons, i continua la cocció durant 8 a 10 minuts, fins que estiguin al dente.
Retira i escórrer bé.
Torna a la paella.
Ratlla finament el formatge, barreja amb la crema i agrega a la pasta, tapa, apaga el foc i deixa reposar uns 3 minuts, fins que es fongui el formatge.
Condimenta amb el pebre i escampa pel damunt la ceba reservada.

Puré de poma:

Talla les pomes a quarts sense pelar i retira el nucli.
Cobreix les pomes amb aigua i suc de llimona, i cou fins que estiguin tendres.
Fes un puré amb una batedora de mà i deixa refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1746 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: