Botifarra crua amb patates i pomes
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de patates
- 3 pomes
- ½ culleradeta de sal
- 4 llesques de formatge per raclet (aproximadament 50 g)
- 500 grams de carn de botifarra crua
- 1 cullerada de romaní
- Una mica de pebre.
Elaboració
Pela les patates i talla junt amb les pomes, a rodanxes d'uns 3 mm de gruix.
Assaona amb sal.
Col·loca, forma'n 4 rosetes, en una safata folrada amb paper d'enfornar, les rodanxes de patata i poma.
Distribueix, pel damunt, el formatge de raclet i la carn de botifarra crua.
Pica les fulles de romaní ben fines, escampa per sobre i salpebre al gust.
Enforna:
Col·loca la safata al centre del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts aproximadament, i serveix de seguida.
Comparteix aquesta recepta: