Botifarra crua amb patates i pomes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla junt amb les pomes, a rodanxes d'uns 3 mm de gruix.
Assaona amb sal.
Col·loca, forma'n 4 rosetes, en una safata folrada amb paper d'enfornar, les rodanxes de patata i poma.
Distribueix, pel damunt, el formatge de raclet i la carn de botifarra crua.
Pica les fulles de romaní ben fines, escampa per sobre i salpebre al gust.

Enforna:

Col·loca la safata al centre del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts aproximadament, i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se