Botifarra crua amb patates i pomes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de patates
- 3 pomes
- ½ culleradeta de sal
- 4 llesques de formatge per raclet (aproximadament 50 g)
- 500 grams de carn de botifarra crua
- 1 cullerada de romaní
- Una mica de pebre.
4 racions
Elaboració
Pela les patates i talla junt amb les pomes, a rodanxes d'uns 3 mm de gruix.
Assaona amb sal.
Col·loca, forma'n 4 rosetes, en una safata folrada amb paper d'enfornar, les rodanxes de patata i poma.
Distribueix, pel damunt, el formatge de raclet i la carn de botifarra crua.
Pica les fulles de romaní ben fines, escampa per sobre i salpebre al gust.
Enforna:
Col·loca la safata al centre del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts aproximadament, i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.