Mandonguilles de pollastre amb salsa de ceba i iogurt

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de iogurt:

Mandonguilles:

4 racions

Elaboració

Salsa de iogurt:

Per a la salsa de iogurt, pela la ceba i el gra d'all.
Talla la ceba a quarts i després a rodanxes fines.
Pela el gra d'all i talla a rodanxes fines.
Fregeix lleugerament, en una paella petita amb oli.
Assaona amb sal i posa en un recipient petit.
Talla finament el julivert.
Posa el iogurt a la barreja de ceba i barrejar bé.
Assaona amb sal.
Reserva en un lloc fresc, fins al moment de servir

Mandonguilles:

Esbandeix els pits de pollastre amb aigua freda i eixuga bé amb tovalloles de paper de cuina.
Talla els pits de pollastre a daus petits.
Posa en el got del cúter, agrega l'ou batut i tritura fins que quedi una massa, no gaire fina.
Col·loca la massa en un bol.
Pica el julivert ben fi.
Talla les cebes tendres a cubs i barreja les dues coses a la massa de pollastre.
Agrega la carn de la botifarra, el pa ratllat, el curri, la salsa de soja, la sal i el pebre i barreja bé el conjunt.
Amb la massa forma boles de la mida que més et convinguin.
Fins al moment de fregir-les, reserva la preparació, a la nevera.
En una paella antiadherent, calenta l'oli d'oliva.
Fregeix les mandonguilles fins que estiguin daurades, al voltant de 4-5 minuts i escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serveix les mandonguilles enganxades a un escuradents i a part la salsa de iogurt


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se