Mandonguilles de pollastre amb salsa de ceba i iogurt
Ingredients
- Per 30 a 35 peces
Salsa de iogurt:
- 1 ceba vermella petita
- 1 gra d'all gran
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- ½ manat de julivert
- 350 grams de iogurt grec natural.
Mandonguilles:
- 200 grams de pits de pollastre
- 1 rovell d'ou
- ½ manat de julivert
- ½ manat de cibulet
- 1 botifarra de porc fresca, sobre uns 110 grams
- 25 grams de pa ratllat
- ½ cullerada de curri en pols
- 1,5 cullerades de salsa de soja
- Sal i pebre negre
- 6 cullerades d'oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Salsa de iogurt:
Per a la salsa de iogurt, pela la ceba i el gra d'all.
Talla la ceba a quarts i després a rodanxes fines.
Pela el gra d'all i talla a rodanxes fines.
Fregeix lleugerament, en una paella petita amb oli.
Assaona amb sal i posa en un recipient petit.
Talla finament el julivert.
Posa el iogurt a la barreja de ceba i barrejar bé.
Assaona amb sal.
Reserva en un lloc fresc, fins al moment de servir
Mandonguilles:
Esbandeix els pits de pollastre amb aigua freda i eixuga bé amb tovalloles de paper de cuina.
Talla els pits de pollastre a daus petits.
Posa en el got del cúter, agrega l'ou batut i tritura fins que quedi una massa, no gaire fina.
Col·loca la massa en un bol.
Pica el julivert ben fi.
Talla les cebes tendres a cubs i barreja les dues coses a la massa de pollastre.
Agrega la carn de la botifarra, el pa ratllat, el curri, la salsa de soja, la sal i el pebre i barreja bé el conjunt.
Amb la massa forma boles de la mida que més et convinguin.
Fins al moment de fregir-les, reserva la preparació, a la nevera.
En una paella antiadherent, calenta l'oli d'oliva.
Fregeix les mandonguilles fins que estiguin daurades, al voltant de 4-5 minuts i escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serveix les mandonguilles enganxades a un escuradents i a part la salsa de iogurt
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3134 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.