Amanida d'ordi perlat amb espinacs i salmó fumat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cobreix en un cassó, l'ordi amb aigua, afegeix sal i porta a ebullició, cobreix, i cuina a foc mitjà durant uns 30 minuts o fins que estiguin al dente, aboca en un tamís, refreda breument amb aigua freda i escorre bé.
Reserva en un bol.
Barreja bé, el vinagre, el suc de llimona, la mostassa, la sal i el pebre i afegeix a poc a poc l'oli.
Aboca la salsa sobre l'ordi, tapa i deixa macerar durant almenys 1 hora.
Posa, a bullir, aigua i sal en una olla.
Mentrestant, renta els espinacs i si cal, treu les tiges gruixudes.
Agrega els espinacs a l'aigua bullent i cuina tan sols 10 segons.
Posa en un tamís, ruixa amb aigua freda, i escorre bé.
Talla el salmó fumat a tires fines o en glaçons.
Just abans de servir barreja els espinacs i el salmó amb l'ordi.
Assaona l'amanida si és necessari.
Distribueix en els gots.
Barreja bé la crema fresca amb una mica de sal i pebre.
Adorna cada got amb una roseta de crema fresca i unes fulles d'anet o julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se