Tapenade de pèsols i ametlles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Calenta l'oli, i ofega la ceba i l'all.
Agrega les ametlles i cuina al voltant de 2 minuts.
Aboca la llet d'ametlles, porta a ebullició, baixa el foc, i cuina a foc lent durant uns 8 minuts.
Afegeix els pèsols, assaona, i tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Distribueix la tapenade de pèsols i ametlles en les llesques de pa, i decora per sobre amb créixens.
Torra el pa abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se