Tapenade de pèsols i ametlles

Ingredients

  • Per 12 llesques
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ceba, finament picada
  • 1 gra d'all
  • 70 grams d'ametlles pelades
  • 1/5 dl de llet d'ametlles
  • 120 grams de pèsols congelats
  • 1 manat de julivert, finament picat
  • ½ culleradeta de pebre vermell picant
  • ½ culleradeta de pebre de llimona
  • ½ culleradeta de sal
  • 250 grams de pa de sègol, a llesques
  • Una mica de créixens

12 racions

Elaboració

Calenta l'oli, i ofega la ceba i l'all.
Agrega les ametlles i cuina al voltant de 2 minuts.
Aboca la llet d'ametlles, porta a ebullició, baixa el foc, i cuina a foc lent durant uns 8 minuts.
Afegeix els pèsols, assaona, i tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Distribueix la tapenade de pèsols i ametlles en les llesques de pa, i decora per sobre amb créixens.
Torra el pa abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: