Gamba de Palamós amb salsa bearnesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa bearnesa:

1 racions

Elaboració

De la salsa bearnesa:

Posem en un cassó, la ceba tendra picada, una cullerada de cerfull picat i una altra d'estragó picat.
Hi aboquem el vi, el vinagre i ho deixem reduir a foc suau fins que quedi a la meitat.
Colem el suc i ho deixem temperar.
Muntem els rovells amb una batedora de varetes i quan comencin a muntar, hi afegeim el suc anterior.
Seguim batent i una vegada que la salsa estigui espessint, hi afegeim la mantega fosa a poc a poc sense deixar de batre.
Quan la salsa quedi consistent (com una crema o una maionesa), assaonem-la.

De la gamba:

En una paella amb un rajolí d'oli, saltem la gamba, 1 minut per costat.

Per acabar el plat:

Posem en un plat la gamba i sota la salsa bearnesa. Tirem una mica de pebre negre mòlt per tot el plat.
Ja es pot servir.

15min

Notes

Més que un plat, és una tapa però deliciosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se