Gratinat de galetes de sèmola amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Galetes de sèmola:

4 racions

Elaboració

Per les galetes de sèmola bull la llet amb la mantega, assaona amb sal i pebre i escampa la sèmola a poc a poc, cuina uns 5 minuts a foc lent, remenant ocasionalment.
Un cop cuit, barreja el formatge i els rovells d'ou a la massa.
Reparteix la massa en una safata de forn, aplana fins que quedi un gruix d'uns 5 mil·límetres, reserva i deixa refredar.
Talla el porro en tires fines.
Calenta l'oli en una paella, agrega l'all premsat, afegeix la carn picada, remena de tant en tant, afegeix el porro i sofregeix el conjunt breument.
Assaona amb el pebre vermell, sal i pebre.
Aboca la barreja de carn, al fons del motlle.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla a trossos quadrats, la massa de sèmola reservada, d'aproximadament uns 5 X 6 centímetres i col·loca entre la carn picada del motlle.
Escampa el formatge pel damunt, espolsa una mica de pebre vermell per sobre del formatge.
Enforna a la meitat inferior del forn i gratina durant uns 20 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se