Gratinat de galetes de sèmola amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle d'aproximadament 2 l
  • 200 grams d'enciam romà
  • 2 cullerades d'oli per fregir
  • 2 grans d'all
  • 600 grams de carn picada de porc
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolc
  • Sal i pebre
  • 4 cullerades de formatge ratllat.

Galetes de sèmola:

  • 1 l de llet
  • 2 culleradetes de mantega
  • Sal i pebre
  • 200 grams de sèmola de blat dur
  • 4 cullerades de formatge ratllat.
  • 4 rovells d'ou

4 racions

Elaboració

Per les galetes de sèmola bull la llet amb la mantega, assaona amb sal i pebre i escampa la sèmola a poc a poc, cuina uns 5 minuts a foc lent, remenant ocasionalment.
Un cop cuit, barreja el formatge i els rovells d'ou a la massa.
Reparteix la massa en una safata de forn, aplana fins que quedi un gruix d'uns 5 mil·límetres, reserva i deixa refredar.
Talla el porro en tires fines.
Calenta l'oli en una paella, agrega l'all premsat, afegeix la carn picada, remena de tant en tant, afegeix el porro i sofregeix el conjunt breument.
Assaona amb el pebre vermell, sal i pebre.
Aboca la barreja de carn, al fons del motlle.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla a trossos quadrats, la massa de sèmola reservada, d'aproximadament uns 5 X 6 centímetres i col·loca entre la carn picada del motlle.
Escampa el formatge pel damunt, espolsa una mica de pebre vermell per sobre del formatge.
Enforna a la meitat inferior del forn i gratina durant uns 20 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: