Fusilli amb salsa de crema i pernil iberic

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica les escalunyes.
Ofega bé en oli a foc mitjà.
Escampa-hi la farina.
Aboca el brou i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema, i cuina fins que la salsa espesseixi.
Condimenta la salsa amb flor de sal i nou moscada ratllada. Talla el pernil iberic en tires amples i la ruca en trossos grans.
Cou la pasta al dente, en aigua bullent amb sal.
Escórre bé.
Amb la matreixa aigua bull els ous durant 10 minuts, retira i refreda amb aigua freda
Barreja la pasta amb la salsa, el pernil ibèric i la ruca.
Serveix de seguida en plats fondos i adornat amb una meitat d’ou du i pebre resent molt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se