Fusilli amb salsa de crema i pernil iberic

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de farina
  • 1 dl de brou vegetal
  • 2,5 dl nata líquida
  • Flor de sal
  • Nou moscada
  • 100 grams de pernil iberic
  • 50 grams de ruca
  • 400 grams de fusilli
  • Sal i pebre
  • 2 ous

4 racions

Elaboració

Pica les escalunyes.
Ofega bé en oli a foc mitjà.
Escampa-hi la farina.
Aboca el brou i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema, i cuina fins que la salsa espesseixi.
Condimenta la salsa amb flor de sal i nou moscada ratllada. Talla el pernil iberic en tires amples i la ruca en trossos grans.
Cou la pasta al dente, en aigua bullent amb sal.
Escórre bé.
Amb la matreixa aigua bull els ous durant 10 minuts, retira i refreda amb aigua freda
Barreja la pasta amb la salsa, el pernil ibèric i la ruca.
Serveix de seguida en plats fondos i adornat amb una meitat d’ou du i pebre resent molt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: