Ous amb salsa, pasta i bròquil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aboca en un cassó, la llet, la farina i la mostassa, porta a ebullició sense deixar d'agitar.
Redueix el foc, i bull a foc lent, durant uns 5 minuts.
Condimenta al gust.
Pela els ous durs, talla per la meitat i afegeix a la salsa, cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Talla el cibulet i escampa pel damunt dels ous i la salsa.
Talla el bròquil en ramells, i cuina junt amb la pasta, en aigua amb sal, fins que estigui al dente, escorre, barreja la mantega, i condimenta amb sal si és necessari.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se