Ous amb salsa, pasta i bròquil
Ingredients
- 5 dl de llet
- 1 cullerada de farina blanca
- 1 cullerada de mostassa granulada
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 6 ous durs
- 1 manat de cibulet
- 300 grams de bròquil
- 500 grams de tallarines amples
- Aigua salada, bullent
- 1 cullerada de mantega
- ¾ de culleradeta, de sal.
4 racions
Elaboració
Aboca en un cassó, la llet, la farina i la mostassa, porta a ebullició sense deixar d'agitar.
Redueix el foc, i bull a foc lent, durant uns 5 minuts.
Condimenta al gust.
Pela els ous durs, talla per la meitat i afegeix a la salsa, cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Talla el cibulet i escampa pel damunt dels ous i la salsa.
Talla el bròquil en ramells, i cuina junt amb la pasta, en aigua amb sal, fins que estigui al dente, escorre, barreja la mantega, i condimenta amb sal si és necessari.
Serveix de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1481 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.