Crema de meló amb encenalls de pernil ibèric

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treiem les puntes del meló i el tallem en 8 trossos. Retirem les llavors de cada tros, traiem la pell i tallem cada tall de meló a trossos més petits.
Triturem els trossos de meló amb la batedora elèctrica.
Hi incorporem la crema de llet, un xic d’oli i sal. Ho batem tot plegat amb la batedora elèctrica, a velocitat mitja si la podem regular, fins obtenir una crema homogènia.
Passem al crema de meló pel colador xinès.
Reservem la crema de meló a la nevera unes hores perquè estigui ben freda en el moment de servir-la.
Just abans de servir la crema de meló, saltem breument els encenalls de pernil ibèric a la paella. Els reservem sobre paper absorbent.
Servim la crema de meló ben freda acompanyada dels encenalls de pernil ibèric.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se