Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses
Ingredients
- 2 Cues de rap
- Unes 8 Cloïses
- Uns 6 Musclos
- 2 Xipirons petits que a la peixateria ens netegen
- Farina
- 150 ml de caldo de peix
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet
- Oli d'oliva
- Sal
- Una mica de vi blanc
Elaboració
Comencem fent un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquet ratllat, en una paella amb una mica d'oli i sal. Uns 15 minuts. El reservem.
Mentre, en una altre paella amb una mica d'oli, netegem enfarinem i fregim les cues de rap que hem salat una mica. Uns 10 minuts. Les reservem.
En el mateix oli, saltem els xipirons 3 minuts.
En una cassola de fang, hi posem: el sofregit, les cues de rap i els xipirons. Hi posem el brou de peix. Deixem coure uns 10 minuts.
Quan falten uns 3 minuts, hi afegim les cloïsses i musclos amb un raig de vi blanc. Deixem coure, fins que s'obrin les cloïsses i els musclos.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: