Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Comencem fent un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquet ratllat, en una paella amb una mica d'oli i sal. Uns 15 minuts. El reservem.
Mentre, en una altre paella amb una mica d'oli, netegem enfarinem i fregim les cues de rap que hem salat una mica. Uns 10 minuts. Les reservem.
En el mateix oli, saltem els xipirons 3 minuts.
En una cassola de fang, hi posem: el sofregit, les cues de rap i els xipirons. Hi posem el brou de peix. Deixem coure uns 10 minuts.
Quan falten uns 3 minuts, hi afegim les cloïsses i musclos amb un raig de vi blanc. Deixem coure, fins que s'obrin les cloïsses i els musclos.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se