Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cues de rap
  • Unes 8 Cloïses
  • Uns 6 Musclos
  • 2 Xipirons petits que a la peixateria ens netegen
  • Farina
  • 150 ml de caldo de peix
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Una mica de vi blanc

2 racions

Elaboració

Comencem fent un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquet ratllat, en una paella amb una mica d'oli i sal. Uns 15 minuts. El reservem.
Mentre, en una altre paella amb una mica d'oli, netegem enfarinem i fregim les cues de rap que hem salat una mica. Uns 10 minuts. Les reservem.
En el mateix oli, saltem els xipirons 3 minuts.
En una cassola de fang, hi posem: el sofregit, les cues de rap i els xipirons. Hi posem el brou de peix. Deixem coure uns 10 minuts.
Quan falten uns 3 minuts, hi afegim les cloïsses i musclos amb un raig de vi blanc. Deixem coure, fins que s'obrin les cloïsses i els musclos.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses
Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: