Juliana d'hortalisses amb foie fresc a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem i tallem les hortalisses en juliana.
En una paella amb una mica d'oli i sal fina, les saltem uns 15 minuts. Les reservem.
En una planxa quan està ben calenta (no hi hem de posar gens d'oli), hi posem els dos talls de foie, previament, amb un ganivet retirem les venes del foie
Els deixem coure 1 minut per costat.
El temps de cocció està en funció del comensal. Jo, no recomano més d'un minut per costat.
Una vegada que el foie estigui daurat i cuit, el col•loquem sobre paper absorbent perquè perdi l'excés de greix.
Emplatem, posant al fons del plat les hortalisses en juliana barrejades i sobre el tall de foie per persona, amb una mica de sal gruixuda.
Hem de servir el plat molt calent

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se