Juliana d'hortalisses amb foie fresc a la planxa
Ingredients
- 2 Talls de foie fresc d'uns 20 g cadascun
- 1 Carbassó
- 1 Albergínia
- 1 Pastanaga
- Sal gruixuda
- Sal fina
- Oli d'oliva
Elaboració
Netegem i tallem les hortalisses en juliana.
En una paella amb una mica d'oli i sal fina, les saltem uns 15 minuts. Les reservem.
En una planxa quan està ben calenta (no hi hem de posar gens d'oli), hi posem els dos talls de foie, previament, amb un ganivet retirem les venes del foie
Els deixem coure 1 minut per costat.
El temps de cocció està en funció del comensal. Jo, no recomano més d'un minut per costat.
Una vegada que el foie estigui daurat i cuit, el col•loquem sobre paper absorbent perquè perdi l'excés de greix.
Emplatem, posant al fons del plat les hortalisses en juliana barrejades i sobre el tall de foie per persona, amb una mica de sal gruixuda.
Hem de servir el plat molt calent
Comparteix aquesta recepta: